Vroegop-Windig Online lezen  |  Contact
Marché International
april 2018
Kwaliteitsproducten van Philibon
Marché International staat voor prachtige en unieke producten en deze maand hebben wij een aantal bijzondere producten van het zeer exclusieve merk Philibon in ons assortiment opgenomen. Het Philibon kwaliteitsfruit is zeer geschikt voor specialisten die op zoek zijn naar producten van een hoge kwaliteit en zeer goede smaak. 

Over Philibon
Claude Boyer en zijn vrouw introduceerden in 1968 het merk Philibon, destijds alleen voor hun meloenen. De afgelopen jaren zijn er steeds meer exotische vruchten bijgekomen. Prioriteit van het bedrijf is om uitzonderlijke kwaliteit te garanderen waarbij smaak voorop staat. 

Meloen Charantais gevlogen (art. 172742)
De Charantais meloen is het oogappeltje van Philibon, waar het allemaal mee is begonnen. De Charantais meloen heeft een heerlijke zoete en aromatische smaak. Momenteel komen de meloenen uit Réunion (een eiland in Afrika) waar het klimaat zeer geschikt is om tropisch fruit te telen. (Collo à 5 stuks).  
Passievrucht gevlogen
(art. 115703)
Passievruchten groeien aan tropische klimplanten die in volle bloei gekenmerkt worden door prachtige passiebloemen. De passievrucht heeft een intense smaak en een heerlijke zoete geur. Passievruchten versterken de smaak van andere vruchten en zijn daardoor zeer geschikt als een toplaag van een zoete taart maar natuurlijk ook om zo te eten! (Collo à 2 kilo, Vietnam)
Baby ananas gevlogen  
(art. 142921)
De baby ananas is een kleine variëteit van de ananas met heerlijk zoet vruchtvlees. De Philibon baby ananas heeft een overheerlijke smaak en geur! Tip: de kern van de baby ananas is ook zacht en zoet van smaak en kan dus vooral worden gegeten.
(Collo à 8 stuks, Peru)
Mango Kent gevlogen
(art. 141886)
De Philibon Kent mango wordt op het juiste moment geplukt en per vliegtuig vervoerd. Kent is een zeer geliefde variëteit mango. Het vruchtvlees van deze mango is draadloos, sappig en heel zoet. De mango bevat een kleine pit. Kent is geschikt om zowel in zoete als hartige gerechten te verwerken. Bijv. in taarten, wraps, salades en smoothies. (Collo à 8 stuks, Peru)
Pitahaya rood/wit gevlogen
(art. 164216)
De pitahaya, ook wel dragonfruit (drakenvrucht) genoemd, is in feite een cactusvrucht. De vrucht heeft geen stekels, maar een geschubde schil. Aan dit opvallende uiterlijk dankt de vrucht dan ook haar naam. De Philibon Pitahaya heeft een rode schil met mooi wit vruchtvlees. Het aromatische en sappige vruchtvlees zit vol eetbare kleine zwarte pitjes die enigszins aan een kiwi doet denken. (Collo à 10 stuks, Vietnam)
Volg ons
t f in
Contact